Herkkukauppa Sinun makuusi!

Delimme antimista saat kaiken tarvittavan mukaasi vaikkapa eväsretkelle sekä voit ostaa maistuvia ruokatuliaisia kotiin viemisiksi.

image description

Delin tarjonta sisältää tuoreiden, mukaan otettavien ruokatuotteiden lisäksi suomalaisten pientuottajien parhaita herkkuja vaikkapa tuliaiskassin täytteeksi. Myös mannermaiset, laadukkaat öljyt, viinietikat, suolat ja muut klassiset lahjaideat kuuluvat valikoimaamme. Hyllyiltämme löydät myös ruokaan ja juomaan liittyviä tarvikkeita; viini- ja olutlaseja, viinipullon jäähdyttimiä, korkkiruuveja, pippuri- ja suolamyllyjä, sekä alan kirjallisuutta.

image description
Tilaa retkelle mukaasi herkuilla täytetty piknik-kori. Lue lisää >
image description

Suomalaista riistaa ja juustoja

Ivalolaisen Culinarin poro- hirvi ja karhujalosteet ovat hyvin säilyviä ja sopivat mainiosti eksoottiseksi tuliaiseksi sekä suomalaisten pienjuustoloiden erikoisuudet ovat aina mieluisia lahjoja.

image description

Makeisia moneen makuun

Olemme koonneet hyllyillemme suomalaisten pienten tuottajien parhaimmistoa. Salmiakkia, lakritsaa, marmeladeja ja paljon muuta.

image description

Laadukkaat lahjatavarat

Riedelin viinilasit, Spielgaun olutlasit, Peugeot’n suola- ja pippurimyllyt, viinipullon jäähdyttimiä, korkkiruuveja ja paljon muuta pieneksi lahjaksi sopivaa löydät hyllyiltämme.